آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی

عکس آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی

اگر تاکنون در بازارهای مالی حضور داشتید و به معامله پرداختید، متوجه اهمیت سیستم‌های معاملاتی شده‌اید. همین موضوع نیز باعث شده است تا کمبود آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی را به شدت احساس کرده باشید. در واقع در بازار‌های مالی، دارایی‌های مالی تبادل می‌شوند. معامله‌گران به نیت کسب سود و درآمدزایی، اقدام به معامله می‌کنند. در نتیجه می‌توان انتظار داشت که هر شخصی که درون بازارهای مالی وجود دارد، قصد درآمدزایی دارد. این امکان تنها با اخذ بهترین سیستم‌های معاملاتی و استراتژی‌های مناسب میسر می‌شود. بنابراین اهمیت ساخت سیستم معاملاتی دو چندان می‌شود.

سیستم معاملاتی شخصی، باعث برقراری نظم و افزایش بازدهی می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم به آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی بپردازیم و درباره‌ی آن، اطلاعات مفیدی را به شما کاربران عزیز، ارائه دهیم. اگر علاقه‌مند به دریافت اطلاعات پیرامون این موضوع هستید، لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

سیستم معاملاتی چیست و چه فایده‌ای دارد؟

در نخستین عنوان از مقاله آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی می‌خواهیم بیان کنیم که سیستم‌های معاملاتی به چه مواردی اطلاق می‌شوند و فایده‌ی آن‌ها چیست. اگر بخواهیم یک تعریف ساده و در عین حال جامع را از این سیستم بیان کنیم، باید بگوییم که به مجموعه‌ای که در آن قوانین معامله‌گری، الگوهای قابل اعمال، تنظیمات ویژه تریدر، مدیریت ریسک و میزان انتخاب آن، میزان معامله و حجم آن، تایم فریم‌های معامله‌گری، چگونگی ترسیم چارت و… وجود دارد. در واقع یک معامله‌گر، تمام محیط معامله‌گری خود و شخصیت تریدری را در قالب یک سیستم معاملاتی تشریح می‌کند. بنابراین بسیار مهم است که هر شخص قبل از ورود به محیط معامله‌گری، ابتدا سیستم معاملاتی خود را ترسیم و آن را اجرا کند.

عکس آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی 4
آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی با نرخ برد بالا

در رابطه با فایده‌ی سیستم معامله‌گری، باید عنوان کرد که این مجموعه به تریدر کمک می‌کند تا تمام فرآیندهای موجود برای معامله‌گری از صفر تا صد را به صورت منظم پیگیری کند و در صورت رخ دادن هرگونه اشتباه یا عدم دستیابی به موفقیت، به این سیستم مراجعه کرده و آن را ویرایش کند. از طرفی با دستیابی به سیستم معاملاتی شخصی، معامله‌گر می‌تواند به صورت مداوم، از دستیابی به سود لذت ببرد و معاملاتی وی با درصد کمی از خطا مواجه می‌شود. برای ساخت سیستم معاملاتی با درصد موفقیت بالا می‌توانید از تکنیک‌های ساخت استراتژی معاملاتی دوره تریدر حرفه‌ای استفاده کنید.

چگونه باید سیستم معاملات شخصی خود را راه‌‌اندازی کنیم؟

یکی از موضوعات مهمی که باید در مقاله آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی عنوان شود، این است که نحوه‌ی ساخت سیستم معاملات شخصی به چه نحوی است؟ در واقع چگونه می‌توان این سیستم معاملاتی را تهیه و از آن استفاده کرد؟ برای پاسخ به این سوال، نخستین موضوعی که باید بررسی کنید، این است که شما در کدام دسته از معامله‌گران مشغول به کار هستید؟ در بازارهای مالی، معامله‌گران زیادی مشغول به فعالیت هستند که هر کدام با یک هدف خاصی در حال انجام این کار هستند. برخی از این معامله‌گران به صورت کوتاه مدت، برخی دیگر میان مدت و برخی دیگر به صورت بلند مدت در حال تبادل دارایی‌های مالی هستند. البته دسته‌بندی‌های دیگر مانند اسکالپر یا سوئینگی نیز وجود دارد که از زیرمجموعه‌ی دسته‌بندی بالا به وجود آمده‌اند.

برای اینکه این موضوع بیشتر مفهوم شود، یک مثالی می‌زنیم. فرض کنید یک معامله‌گر کوتاه مدت هستید. در چنین حالتی تایم فریم‌های انتخابی احتمالا در بازه‌های یک دقیقه‌ای، سه دقیقه‌ای، پنج دقیقه‌ای و… یک ساعته است. در چنین حالتی، تایم فریم بلند مدتی شما یک ساعته بوده و بر روی این تایم فریم، سطوح مهم مقاومتی و حمایتی را مشخص می‌کنید. پس از آن، در تایم فریم‌های پایین‌تر، اقدام به شناسایی موقعیت‌های ویژه کرده و سرانجام در تایم فریم معاملاتی با توجه به شرایط ( اندیکاتور‌ها، الگوهای نموداری یا شکست سطوح ) وارد معامله می‌شوید. در چنین حالتی، حد سود و زیان نیز کوتاه بوده و مقدار بازدهی نیز در مقدار کمتر و حجم بیشتری پیگیری می‌شود.

عکس آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی 3
آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی در بازارهای مالی

ادامه توضیحات آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی

همانطور که مطالعه نمودید، آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی منوط به انتخاب سبک معامله‌گری است‌‌. این مثال که مربوط به حالت کوتاه مدت است، قابل بسط به میان مدت و بلند مدت نیز است. یک معامله گر با فعالیت‌هایی که در بازارهای مالی کرده است، به خوبی آگاه است که کدام تایم فریم برای وی مناسب است، کدام بازار متناسب با روحیات و شخصیت وی است، باید از چه الگو‌ها و اندیکاتورهایی استفاده کند، باید تا چه مدت منتظر معامله باشد و تا چه میزانی از روند پیروی کند و… همه ی این موارد باعث می‌شوند تا یک معامله‌گر، سیستم معاملاتی شخصی خود را ساخته و از آن پیروی کند تا به درآمدزایی برسد. در این رابطه، افراد معتبری در زمینه معامله‌گری وجود دارند که سیستم‌های معاملاتی شخصی خود را ساخته و با آن وارد بازارهای مالی شده‌اند.

این دسته از افراد به افرادی که مبتدی‌تر هستند و قصد ورود به بازارهای مالی دارند، توصیه می‌کنند از سیستم‌های معاملاتی اشخاص معتبر و معروف الگوبرداری کنند تا بتوانند به یک پختگی کامل در این زمینه دست پیدا کنند. معرفی سیستم معاملاتی رایگانهم اکنون سبکی به نام کپی تریدینگ وجود دارد و افراد بر اساس اشخاص قدرتمند در این زمینه معامله می‌کنند. این موضوع برای سبک و سیاق معامله‌گری نیز صدق می‌کند و افراد می‌توانند در این زمینه نیز شرایط را در نظر گرفته و سیستم معاملاتی خودساخته ای را به وجود بیاورند.

آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی؛ انتخاب نقاط ورود و خروج

در این بخش از مقاله آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی، می‌خواهیم به یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین ارکان معرفی سیستم معاملاتی رایگان بپردازیم. نقاط ورود و خروج به معامله، از مهمترین مواردی است که یک تریدر باید به آن واقف بوده و بتواند به درستی این نقاط را انتخاب کند. در واقع یک تریدر اگر به صورت نادرستی یک نقطه را به عنوان ورود یا خروج انتخاب کند، سرمایه‌ی خود را در خطر از دست دادن می‌بیند. البته در این زمینه، هیچ شرط قطعی برای ورود به معامله وجود ندارد اما باید شرایطی که احتمال آن بیشتر از سایر موارد است را مورد بررسی قرار داد. در این بخش، می‌خواهیم نگاهی به مهم‌ترین دلایلی که نیاز است برای ورود یا خروج از معامله به آن‌ها دقت شود، بیندازیم.

1- نخستین بخش از موارد قابل بررسی، سطوح حمایتی و مقاومتی، نمایان شدن الگوهای نموداری، بررسی اندیکاتور و حجم معامله شده و پرایس اکشن است. معامله‌گر می‌تواند نمودار یا چارت دارایی را بررسی کند و در صورتی که این موارد ذکر شدن در آن‌ها وجود داشته باشد، می‌تواند به معامله وارد یا از آن خارج شود.

2- دومین دلیلی که ممکن است در سایه موارد بخش نخست تشکیل شود، تایم فریم‌های مختلف است. ممکن است در یک تایم فریم علامتی از ورود صادر نشود اما در تایم فریم دیگر، علائم به وضوح قابل مشاهده باشد. بنابراین انتخاب سبک معامله‌گری مولتی تایم فریم به کاربر این اجازه را می‌دهد تا نقاط ورود یا خروج را تحت هر شرایطی، بررسی کند.

گروه مالی اینوستپ (investep) شما را در ساخت بهترین سیستم معاملاتی یاری می‌کند.

عکس آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی 2
چگونگی آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی

برای شروع ساخت سیستم معاملاتی، باید چه کارهایی انجام دهیم؟

اگر تاکنون اقدامی برای ساخت رایگان سیستم معاملاتی نکرده‌اید، می‌توانید به ادامه مطلب رجوع کنید تا نکات مهم و مفیدی را دریافت کنید. معمولا هر معامله‌گری از یک جایی به بعد تمام نکات و قلق‌های موجود برای ساخت سیستم‌های معاملاتی را بدست می‌آورد. بنابراین اصلی‌ترین نقطه‌ی حرکت، همان حرکت نخست است. در این مرحله، می‌خواهیم به برخی از نکات اشاره‌ای داشته باشیم تا بتوانید یک سیستم معاملاتی کارا و مفید را خلق کنید. در اولین قدم، باید موارد مهمی را از معامله ی شخصی خود، ثبت و ضبط کنید. زمان و تاریخی که در آن معامله کرده‌اید، تنظیماتی که در چارت و محیط معامله‌گری اعمال کردید، نوع معامله ( خرید یا فروش )، میزان ریسکی که برای معامله قرار دادید، میزان ریسک به ریوارد ( پاداش ) ( P/E )، قیمت ورود، قیمت خروج، میزان سود یا میزان ضرر و… از این موارد هستند.

ثبت چنین رویدادهایی، باعث می‌شود به خوبی به تمام جزئیات معامله‌ی خود آگاه باشید و از آن‌ها بتوانید در افزایش بازدهی معاملات خود استفاده نمایید.

ثبت معاملات برای بهینه کردن سیستم معاملاتی

تا اینجای مقاله با چگونگی ساخت یک سیستم معاملاتی آشنا شدید. اینکه چگونه سیستمی را برای معاملات خود طراحی کنید تا برآیند خوبی از معاملات داشته باشید و به مرور زمان به سود مستمر هم برسید . حالا سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا داشتن یک سیستم معاملاتی برای کسب سود کافی می‌باشد یا نه؟ 

برای داشتن سیستم معاملاتی با برآیند مثبت حتما معاملات خود را ثبت کنید  و از روند معاملات خود اطلاعات داشته باشید. گاها بعضی از پارامترهای موجود باعث می‌شود تا معاملات خود را بهتر مدیریت کنید. از جمله مواردی که نیاز به ثبت شدن دارد، موارد زیر است: 

  1. تاریخ ورود به معامله
  2. نوع معامله ( معامله فروش یا خرید )
  3. دلیل انجام معامله 
  4. محاسبه R به R معامله 
  5. محاسبه حجم ورود به معامله
  6. ثبت حد ضرر 
  7. تارگت قیمتی پیش‌بینی شده 
  8. ثبت شرایط در زمان معامله و پس از معامله 
  9. یادداشت نتیجه معامله و گزارشی از عملکرد معامله 

ثبت تمامی این موارد به شما کمک می‌کند که نقاط قوت و ضعف سیستم معاملاتی خود را بشناسید و برای بهبود عملکرد آن تلاش کنید. در واقع ثبت معاملات تضمینی برای بهینه کردن سیستم معاملاتی و کسب سود از بازار است.

استفاده از سیستم معاملاتی بهینه شده 

در این مطلب شما را با نحوه ساخت سیستم معاملاتی آشنا کردیم، از آنجاییکه استفاده از سیستم معاملاتی برای هر معامله‌گر بازارهای مالی نیاز است و گروهی از افراد زمان و توان ساخت سیستم معاملاتی را ندارند و علاقه‌مند به استفاده از سیستم معاملاتی‌های آماده هستند و گروه مالی اینوستپ این امکان را برای شما فراهم کرده است. سیستم معاملاتی PTT که سیستم مدون و حرفه‌ای می‌باشد توسط آقای لطیف آهی طراحی و ارائه شده است. 

این استراتژی به‌‌گونه‌ای طراحی شده  که شما صرفا با دانش تکنیکال مقدماتی بتوانید معاملات خود را مدیریت کنید. همچنین اگر در این زمینه هم دانش لازم را ندارید، تمام تکنیک‌های لازم برای استفاده از سیستم معاملاتی PTT به شما آموزش داده می‌شود. این سیستم معاملاتی در عین سادگی بسیار دقیق و کاربردی است و پس از ماه‌ها تست کردن در تمام بازارهای مالی، بهینه شده و شما با اطمینان و پای‌بندی به آن می‌توانید معاملات خوبی را رقم بزنید و به سود مستمر دست یابید. 

ساخت سیستم معاملاتی به سبک مجموعه اینوستپ

شما مخاطبین عزیز پس از خواندن مقاله آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی، می‌توانید سیستم معاملاتی خود را از مجموعه (investep) دریافت کنید. ساخت سیستم معاملاتی در گروه مالی اینوستپ ( invstep ) به صورت کامل و جامع ارائه می‌شود و مخاطبین می‌توانند از دوره تریدر حرفه‌ای گروه مالی اینوستپ استفاده کنند تا علاوه‌ بر اینکه بتوانند از سیستم معاملاتی شخصی خود را بسازند، از دو سیستم معاملاتی که آقای لطیف آهی برای معاملات خود استفاده می‌کنند ( سیستم معاملاتی بد و ایگل ) نیز بهره‌مند شوند. این سیستم‌های معاملاتی در تمام بازارهای مالی قابل استفاده هستند.

Admin2

Admin2

آنچه در این مطلب می خوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *