ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد از آن با توجه به گستردگی کاربران و حجم نقدینگی عظیم این بازارها، میتواند به شدت جذاب باشد. بازارهای زیادی جهت سرمایهگذاری در دنیا وجود دارد که ما در این مقاله سه بازار ارز دیجیتال، فارکس و بورس آمریکا را مورد بررسی قرار میدهیم. برخلاف بازار بورس تهران، معاملات در بازارهای جهانی به صورت دو طرفه (فیوچرز) انجام میشود. یعنی در صورت برخورداری از دانش و تجربه میشود، حتی توی ریزش بازار هم به سود رسید. قطعا پیش نیاز ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد از آن، نیازمند مهارت و دانش است. مجموعه ما با برگزاری دوره تریدر حرفهای، میتواند از لحاظ تکنیکال، بودجهبندی، روانشناسی بازار و سایر موارد هنرجویان رو به صورت کاملا علمی آماده ورود به تمامی بازارهای مالی جهانی کند.
ارزهای دیجیتال یکی از مهمترین بازارهای مالی بينالمللی
ابتدا بایستی بدانیم اصلا ارز دیجیتال چه ماهیتی دارد و دارای چه جایگاهی در بازارهای مالی است. در حال حاضر تمامی کارها به سمت دیجیتالی شدن میرود و راههای پرداخت هم آسانتر شده است؛ در گذشتههای دور ابتدا مبادلات به صورت کالا به کالا انجام میشد و سپس در روند تاریخ به تدریج طلا، اسکناس و کارت بانکی جای خود را در معاملات باز کردند. حالا هم نوبت به ارزهای دیجیتال رسیده و مسلما اگر افرادی خودشون رو با این قضیه وفق بدهند، در آینده وضعیت بهتری خواهند داشت. در حال حاضر پرداخت از طریق ارزهای دیجیتال سریعترین روش محسوب میشود و با چند کلیک ساده این عمل رخ میدهد. بستر بلاک چین مزایای بسیار زیادی رو برای کاربران ارزهای دیجیتال فراهم میسازد که مهمترین آنها امنیت بالای معامله در این بستر است.

حالا سوال اینجاست که اگر یک کاربر جهت ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد، ارزهای دیجیتالی را انتخاب کرده باشد، برای شروع فعالیت خود بایستی چه مسیری رو طی کند؟ اگر کاربر قصد سرمایهگذاری داشته باشد، نیاز دارد که یک کیف پول دیجیتال برای خودش ایجاد کند. موردی که کاربر بایستی مد نظر قرار بدهد، این است که سطح دانش خودش را بالا ببرد و یقین داشته باشد، ارزی را که خریداری میکند، در آینده رشد خواهد کرد و در صورت عدم آگاهی، کاربر میتواند از دانش و تجربیات سایرین استفاده کند. در هر حال سرمایهگذار بایستی یک ارز را خریداری کرده و داخل کیف پول خود ریخته و برای بلند مدت نگهداری کند. این طریقه از سرمایهگذاری راحتترین روش در میان گزینههای موجود است و در زمان رشد بازار افراد زیادی از این طریق به سودهای نجومی رسیدند. اما در حال حاضر نمیشود انتظار داشت که سودهای چند سال قبل از طریق سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال تکرار شوند.
کسب سود در بازار ارز دیجیتال حتی در صورت ریزش بازار
جالب است که بدانیم، اگر یک معاملهگر دانش خودش را ارتقاء دهد، به صورت مداوم میتواند در انواع بازارهای مالی به سود برسد. به این مفهوم که اگر کاربر دانش کافی در اختیار داشته باشد، در ریزش و صعود بازار میتواند سود کسب کند. در بازاری مثل بورس اوراق بهادار تهران فقط در زمان رشد بازار اگر معاملهگر، یک سهم مستعد رشد داشته باشد، میتواند سود کسب کند ولی در زمان ریزش بازار محکوم به ضرر است. اما معاملات در بازار ارزهای دیجیتال به صورت دو طرفه است. یک تریدر میتواند با پوزیشن های sell و buy در زمان ریزش و صعود بازار به سود برسد. در دوره تریدر حرفهای به صورت کامل و جامع هنرجویان طریقه کسب سود از بازارهای دو طرفه ارز دیجیتال و فارکس رو آموزش میبینند. از طریق این آموزش، یک تریدر دیگه نگران افت بازار نخواهد بود و با پیش بینی درست از روند بازار به سود میرسد.
برای ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد از آن بایستی حتما از دانش و تجربه کافی بهره برد. زیرا در صورت ترید کردن بدون دانش و تجربه خیلی زود کل سرمایه فرد از بین خواهد رفت. اما اگر شخص به مسائلی از جمله تکنیکال، مدیریت سرمایه و روانشناسی بازار مسلط باشد، قادر خواهد بود در مدت زمان کوتاهی سرمایه خودش را به شدت افزایش دهد. در اینطور بازاری یک تریدر با توجه به چارت و اخبار تحلیل میکند؛ یک چارت، اتفاقاتی که در گذشته رخ داده را نشان میدهد و بر اساس آن یک تریدر، آینده را پیشبینی میکند. در بازار ارزهای دیجیتال اخبار نیز به شدت در روند این بازار تاثیرگذار است و بایستی مورد توجه قرار بگیرد. گروه مالی ( investep ) آموزش تمام تکنیکهای لازم برای ترید در بازارهای مالی را در دوره تریدر حرفهای و همینطور در اقدامی جدید، در ویدئو دوره تریدر حرفهای ارائه کرده است.
ارزهای دیجیتال یکی از دروازههای ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد
به دلیل تحریمهای بینالمللی ورود به بازارهای مالی برای ایرانیها مقداری دشوارتر است و بایستی مسیر متفاوتی رو طی کرد؛ بعد از اینکه کیف پول دیجیتال توسط کاربر ایجاد شد، نوبت به ثبت نام در یک صرافی ایرانی میرسد. یک کاربر در اولین قدم نیاز دارد که ریال خودش را تبدیل به یک ارز دیجیتال کند و برای این کار صرافیهای بسیار زیادی داخل کشور وجود دارند که به سادگی میشود، داخل این صرافیها ثبت نام انجام داد. پس از عضو شدن در یک صرافی ایرانی بایستی مقدار ریالی که قصد ورود به بازار ارز دیجیتال داریم را تبدیل به یکی از ارزهای موجود در صرافی کنیم؛ حال میتوان به راحتی ارز مورد نظر را به کیف پول دیجیتال انتقال داد.
پس از انتقال ارز مورد نظر در کیف پول دیجیتال بایستی در یکی از صرافیهای معتبر خارجی ثبت نام کرد. عضو شدن در برخی صرافیهای خارجی برای ایرانیان بسیار پر ریسک است و بایستی به وسیله vpn با ip ثابت یک کشور دیگر انجام شود؛ پس از ثبت نام در یک صرافی خارجی به راحتی میشود ارز موجود در کیف پول دیجیتال رو به صرافی مورد نظر انتقال داد و ترید کردن رو آغاز کرد. یک روش دیگر به نام استخراج ارزهای دیجیتال هم وجود دارد که از این طریق نیز میشود درآمد بالایی کسب کرد. استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیتکوین به وسیله ابزاری به نام ماینر صورت میگیرد؛ فعلا امکان استخراج بیتکوین وجود دارد ولی زمانی که استخراج 21 میلیون بیتکوین به پایان رسد، دیگر استخراج آن امکانپذیر نخواهد بود. زمانی هم که استخراجش به پایان برسد، قطعا ماینرها ارزش خود را از دست میدهند.
گروه مالی اینوستپ ( investep ) در جهت همراهی شما در مسیر آموزش و یادگیری بازارهای مالی، ویدئوهای اموزشی در خصوص نحوه ورود به بازار مالی ارائه کرده است. مراجعه به این محتواهای آموزشی میتواند کمک شایانی به شما کند.

فارکس بزرگترین بازار در میان بازارهای مالی دنیا
فارکس بزرگترین بازار مالی در جهان است که از تبادل ارزهای مختلف کشورها تشکیل شده است. بازار فارکس فضایی مثل یک صرافی رو به وجود میآورد؛ که یک شخص قادر باشد از طریق یک ارز مثل دلار یک ارز دیگه مثل پوند رو خریداری کند. بازار فارکس با حجم معاملات روزانه بیشتر از 5 تریلیون دلار با اختلاف بزرگترین بازار مالی دنیا محسوب میشود. در چنین بازار بزرگی یک تریدر با توجه به سرمایهای که دارد میتواند سهم خوبی از این بازار را نصیب خودش کند. البته این نوع سرمایهگذاری یک شمشیر دولبه است؛ به طوری که ورود بدون آگاهی و دانش میتواند سرمایه شخص را پودر کند.
اما در این بازار بزرگ چه چیزی معامله میشود؟ جوابش خیلی ساده و فقط یک کلمه به نام پول هست. ارزهای کشورهای مختلف در این بازار بزرگ معامله میشوند. از مهمترین این ارزها میشود به دلار، یورو، پوند، ین، فرانک سوئیس، دلار کانادا، دلار استرالیا و دلار نیوزلند اشاره کرد؛ البته بقیه ارزهای کشورهای مختلف هم در این بازار قابل معامله هستند. اصولا در بازار فارکس امکان تبدیل هر ارز به ارز دیگر امکانپذیر است و محدودیتی وجود ندارد. در بازار فارکس برخی از ارزها به شدت مورد استفاده قرار میگیرند و قاعدتا برخی دیگر از ارزها کمتر مورد استفاده قرار میگیرند.
ورود به بازار بورس ارز جهانی فارکس
برای ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد از آن، مانند فارکس بایستی از طریق برخی واسطهها یا به اصطلاح بروکرها اقدام کرد. بروکرهای زیادی در سطح دنیا فعالیت دارند ولی بسیاری از این بروکرها کاربران ایرانی را ساپورت نمیکنند. از بهترین بروکرهایی که ایرانیان رو پشتیبانی میکنند، میشود به RoboForex ،FiboGroup ،USGFX A.Markets و Alpari اشاره کرد.
در بازار بورس ارز جهانی فارکس هر ارز یک نماد دارد که یک تریدر بایستی حداقل نام نمادهای پرکاربرد را بشناسد. این نمادها مخفف نام ارز کشورها هستند، مثلا نماد NZD به عنوان دلار نیوزلند در نظر گرفته میشود یا AUD مفهوم دلار استرالیا را میرسوند. در این بازار یک ارز خریداری نمیشود، بلکه یک ارز در برابر ارز دیگر معامله میشود و به اصلاح به آن جفت ارز میگوییم. فرضا در مقابل یک ارز مثل دلار، ما یورو میخریم یا این اتفاق میتواند به صورت عکس رخ بدهد. EUR/USD یک جفت ارز به این مفهوم است که ما دو تا ارز دلار و یورو داریم و معامله بین این دو ارز رخ میدهد.
ارزهای اصلی که در بخش قبلی به آنها اشاره شده بسیار پر تراکنش هستند و حجم عظیمی از معاملات بر روی این ارزها صورت میپذیرد و به آنها ارزهای major گفته میشود. بقیه ارزها که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند، به عنوان ارزهای minor در فارکس شناخته میشوند. معاملهگران معمولا از جفت ارزهای اصلی که حجم معاملات بالا و نقدینگی عظیمی دارند، به عنوان سرمایهگذاری استفاده میکنند. از بین ارزهای اصلی کراسهایی که یک سر آنها دلار، یورو، پوند و ین هستند، به شدت مورد استفاده قرار میگیرند. توی بازار فارکس برخی جفت ارزها دارای حرکات هیجانی هستند و برخی دیگر هم روند منطقیتری دارند؛ این حرکات را بایستی شناخت و توی معاملات به خوبی مورد استفاده قرار داد.

کسب درآمد از بازار بورس ارز جهانی فارکس
همانطور که گفته شد در فارکس معاملات از طریق جفت ارزها صورت میپذیرند و از همین روش میشود درآمد خوبی از بازار فارکس کسب کرد. شاید در ابتدا کمی گنگ به نظر برسد، ولی با یک مثال ساده توضیحات خودمون رو تکمیل میکنیم. مثلا امروز تصمیم میگیریم 10000 یورو خرید کنیم؛ برای خرید یورو، نرخ تبدیل دلار به یورو در صرافی، مقیاس اصلی معامله محسوب میشود. اگر این نرخ تبدیل فرضا 1.18 باشد، ما برای خرید 10000 یورو بایستی 11800 دلار بپردازیم؛ پس اولین قدم در بازار فارکس را با خرید 10000 یورو برداشتیم. فرضا یوروی خریداری شده را دو هفته نگهداری میکنیم و سپس اقدام به فروش یورو میکنیم. حال بایستی نرخ تبدیل را ببینیم فرضا نرخ تبدیل به 1.25 افزایش پیدا کرده و با فروش 10000 یورو به مقدار 12500 دلار نصیب تریدر میشود. همانطور که مشاهده شد در همین معامله 700 دلار سود نصیب تریدر خواهد شد.
کاری که ما در بازار فارکس انجام میدهیم، پیش بینی نرخ تبدیل جفت ارز است. در اینگونه بازارهای مالی اگر این پیشبینی درست انجام شود، تریدر به سود میرسد و همچنین اگر این پیش بینی شکست بخورد، معاملهگر متضرر میشود. حال بایستی به طور دقیقتر نرخ تبدیل را توضیح دهیم. فرض کنید نرخ تبدیل جفت ارز پوند به دلار (GBP/USD) برابر با 1.21228 باشد. در این صورت ارز سمت چپ یعنی پوند به عنوان ارز پایه و ارز سمت راست یعنی دلار به عنوان ارز پشتیبان محسوب میشود. به این مفهوم که اگر بخواهیم 1 پوند خریداری کنیم، بایستی 1.21228 دلار بابت آن بپردازیم.
کارمزد کارگزاریها در بازار فارکس
ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد توسط بروکرها و صرافیها انجام میشود. حال سوال اینجاست که درآمد کارگزاریها از معاملات در بازار فارکس به چه نحوی است. نحوه قیمتگذاری جفت ارزها در کارگزاریها به این شکل است، که کارگزاریها در معاملات خود، ارز مورد نظر را مقداری پایینتر خریداری میکنند و همان ارز را مقداری بالاتر میفروشند. در چنین حالتی اختلاف بین خرید و فروش به عنوان کارمزد معاملات نصیب کارگزاری ها میشود. اصولا به نرخ خرید از طرف کارگزاریها bid price و به نرخ فروش از طرف کارگزاریها ask price گفته میشود. اختلاف قیمت بین bid price و ask price رو spread مینامند.
در واقع spread همان درآمد کارگزار است که با واحد pip نمایش داده میشود. اگر تعداد ارقام اعشار ارزها چهار رقمی باشند، به رقم آخر اعشاری pip گفته میشود. فرضا اگر bid price = 1.1051 و ask price = 1.1053 باشه. در چنین حالتی اسپرد (spread) یعنی اختلاف قیمت بین bid price و ask price برابر 2 pip میشود، که همین 2 pip به عنوان کارمزد کارگزاریها در نظر گرفته میشود. البته برخی صرافیها به جای 4 رقم اعشار از 5 رقم اعشار استفاده میکنند که در اینصورت بایستی دو رقم آخر را به عنوان pipette در نظر گرفت. هر 10 pipette نیز به عنوان 1 pip به شمار میرود.

مزایای بازار فارکس
با ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد از فارکس میتوان مزایای زیادی را به دست آورد. یکی از مزایای انجام معامله در بازار فارکس، داشتن استقلال کامل تریدر است، به طوری که هیچ فردی به عنوان رئیس یا مدیر به تریدر امر و نهی نمیکند. در واقع در صورت علم، دانش و تجربه کافی به راحتی امکان سود با استفاده از یک سیستم کامپیوتری ساده در هر نقطه از دنیا امکانپذیر خواهد شد. از مزیتهای دیگر فارکس این است، که تایم کاری مشخصی ندارد و در هر ساعت از شبانه روز به راحتی میشود ترید کرد. مثلا اگر شخصی شاغل است، میتواند فقط از عصر به بعد معاملات خودش را آغاز کند. هر چند که یک سری ساعات مشخص در شبانه روز برای ترید کردن مناسبتر است.
مزیت بعدی بازارهای مالی معتبر از جمله بازار بورس ارز جهانی فارکس، درآمد بدون حد و مرز است. به این صورت که اگر یک تریدر به خوبی بازار را تحلیل کند، بدون شک درآمد بالایی را کسب میکند. برای شروع کار بهتر است با سرمایه کم وارد بازار فارکس شد؛ خیلی از بروکرها این امکان رو میدهند، که مثلا با 10 یا 20 دلار هم امکان ورود به بازار فارکس وجود داشته باشد. پس فقط با صرف چند دلار، یک اکانت، یک لپ تاپ و دانش تریدر میشود؛ در این بازار بزرگ به معامله پرداخت.
در فارکس میشود از اهرم اعتباری یا همان لوریج بهره برد؛ به این صورت که کارگزار در ازای انجام معاملات تریدر، یک لوریج به تریدر میدهد؛ یعنی مثلا اگر یک تریدر با 1000 دلار سرمایه و از لوریج 500 برخوردار باشد، کارگزار اعتباری به میزان 500 برابر را در اختیار تریدر جهت انجام معاملات قرار میدهد؛ به این مفهوم که تریدر با 1000 دلاری که در اختیار دارد، قادر است به میزان 500000 دلار خرید انجام دهد.
بازار بورس آمریکا به عنوان بزرگترین بازار سهام دنیا
شاید این سوال برای خیلی از کاربران پیش اومده باشد که چطور میشود، در بازار بورس آمریکا که در میان بازارهای مالی سهام دنیا بهترین محسوب میشود، سرمایهگذاری کرد. با توجه به اینکه تقریبا بیشتر شرکتهای بزرگ دنیا در بازار سهام آمریکا قرار دارند، سرمایهگذاری در چنین بازاری مطلوب هر تریدر است. بیشتر افراد ثروتمند دنیا که اکثرا مدیران شرکتهای بزرگ هستند؛ امثال ایلان ماسک، بیل گیتس، وارن بافت، مارک زاکربرگ و غیره در این بازار سهام فعالیت دارند. با توجه به چنین بازار مالی عظیمی که بیشترین سهم در اقتصاد دنیا را دارد، ورود به این بازار برای کاربران ایرانی چیزی شبیه یک رویا است.

یک سرمایهگذار جهت ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد، با انتخاب بازار سهام آمریکا میتواند، سهام شرکتهایی از قبیل گوگل، مایکروسافت، اپل، آمازون، تسلا و غیره را خریداری کند. سهامداری این شرکتهای غولآسا حس خیلی خوبی به سرمایهگذار میدهد و پشتوانه این شرکتها میتواند ریسک سرمایهگذاری را پایین بیاورد. با توجه به اینکه بازار سهام آمریکا یکی از بزرگترین بازارهای مالی دنیاست، شاخص چنین بازاری به عنوان یکی از معیارهای سنجش وضعیت اقتصاد جهانی بدل شده است. به طور کلی چونکه کشور آمریکا به عنوان بزرگترین اقتصاد دنیا محسوب میشود، هر اتفاقی که در اقتصاد این کشور رخ دهد، روی تمام کشورهای دنیا تاثیر خواهد گذاشت.
سرمایهگذاری دلاری در بورس آمریکا
با ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد از آن مانند، بازار بورس آمریکا بسیاری از محدودیتهای موجود در بازار بورس تهران کنار میرود. مشکلی که در سهام ایران وجود دارد، این است که اگر در بازار بورس تهران سرمایهگذاری کنیم و سهام خریداری شده رشد کند؛ با توجه به تورم افسار گسیخته، میشود گفت ما سود چندانی نکردیم. در واقع سرمایه ما مثل هر کالایی با تورم بالا رفته است. نکته مهم اینجاست اگر به جای سرمایهگذاری ریالی اقدام به سرمایهگذاری دلاری کنیم؛ با توجه به روند صعودی دلار به صورت بلند مدت، ضریب رشد دلار هم در سود ما اعمال میشود.
پس یک سرمایهگذار هوشمند بایستی بداند که در جایی سرمایهگذاری کند که بیشترین بازده نصیبش شود. با توجه به اینکه برخی بازارهای مالی مثل سهام کشور آمریکا به صورت دلاری معامله میشود، اگر یک سرمایهگذار ایرانی بتواند در اینطور بازاری سرمایهگذاری کند، حتی اگر سهمش رشدی هم نداشته باشد، باز هم با توجه به رشد نرخ دلار در کشور ما با رشد سرمایه مواجه میشود. انتخاب چنین بازاری میتواند به سود مرکب منتج شود، یعنی به صورت ترکیبی از رشد سهام و نرخ دلار سود خوبی نصیب سرمایهگذار شود.
انواع شاخص در بازار سهام آمریکا
در بازار سهام آمریکا سه شاخص S&P 500، داوجونز و نزدک وجود دارد. شاخص S&P 500 از 500 شرکت برتر آمریکایی تشکیل شده که در این شاخص معامله میشوند. شاخص داوجونز که یکی از قدیمیترین شاخصهای بورس در آمریکا است، از سهام 30 شرکت بزرگ و با نفوذ آمریکا تشکیل شده که اکثرا شرکتهای صنعتی هستند. شاخص نزدک نیز چندین زیر شاخه در بازار فناوری دارد و اکثر شرکتهای فناوری محور در این شاخص معامله میشوند.
ساز و کار بازار سهام آمریکا
سهام بورس آمریکا همه روزه به جز روزهای تعطیل (شنبه و یکشنبه) از 6 عصر تا 12:30 بامداد به وقت آمریکا معامله میشود. یکی از مزایای این بازار، دو طرفه بودن آن است. یعنی یک تریدر هم در جهت صعود و هم در جهت نزول بازار میتواند به سود برسد. در بازار سهام آمریکا هر سهم با یک نماد خاص مشخص میشود، مثلا شرکت Apple با نماد APPL مشخص شده است. در بورس آمریکا سود تقسیمی به صورت هر سه ماه یکبار به سهامدار پرداخت میشود، که این سود به نام dividend شناخته شده است؛ تقویم سودهای تقسیمی را میتوان از طریق سایت nasdaq.com مشاهده کرد.
سه سایت رسمی برای بازار بورس آمریکا موجود است که شامل market watch، cnn market و barchart هستند. در این سایتها میتوانید قیمتها و اطلاعات سهام را مشاهده کرد. Market watch یک وب سایت جامع است که اطلاعات بسیار خوبی رو در اختیار سهامدار قرار میدهد. در این سایت میتوانیم قیمت سهام، نرخ ارز و معاملات آتی را مشاهده کنیم.
همچنین market watch اخبار و مقالات کاربردی زیادی در زمینههای مختلف بازار سهام دارد. سایت cnn market با طراحی کاربر پسند این اجازه را میدهد که کاربر به سادگی به اطلاعات مختلف دسترسی پیدا کند. به کمک cnn market امکان دنبال کردن بورس آمریکا به صورت آنلاین میسر شده است، در سایت barchart سهامی که در بازار معامله میشوند، قابل مشاهده هستند. با کلیک بر روی هر کدوم اطلاعات مفیدی نمایش داده میشود. به صورت کلی، تکنیکال را از سایت تریدینگویو بررسی می کنیم. تحلیل فاندامنتال را هم میشود از طریق سه سایت market watch، cnn market و barchart بررسی کرد.
بروکر روبو فارکس راه حلی مناسب برای کاربران ایرانی

حال مسئله اینجاست با توجه به تحریمهای مالی کشور ایران از سوی آمریکا چطور میشه به این بازار ورود کرد. روشهای مختلفی برای سرمایه گذاری در انواع بازارهای مالی وجود دارد. برای فعالیت در بورس سهام آمریکا نیز سه روش شامل برنامه رابین هود، بروکر روبو فارکس و فرد واسط وجود دارد. اپلیکیشن رابین هود به دلیل اینکه متعلق به کشور آمریکاست، برای کاربران ایرانی قابل استفاده نیست؛ اما راه حل سرمایهگذاری برای ایرانیان بروکر روبو فارکس است. بزرگترین مشکلی که در بازار سهام آمریکا برای ایرانیان وجود دارد، همان وجود تحریم مالی علیه ایرانیان است. به وسیله این بروکر به راحتی میتوان با گذشتن از سد تحریمها اقدام به فعالیت در بازار سهام آمریکا نمود.
بروکر روبو فارکس یک پلتفرم به نام Rtrader ایجاد کرده است که توسط این پلتفرم تمام مردم دنیا از جمله ما ایرانیها می توانیم برای ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد، از بازار سهام آمریکا اقدام کنیم. در واقع Rtrader یک راه حل برای دور زدن تحریمهاست. بایستی بدانیم ما به صورت مستقیم قادر نیستیم، در بازار بورس آمریکا سرمایهگذاری کنیم. Rtrader کارمزد بسیار پایینی را بابت خرید و فروش میگیرد و حتی توسط این پلتفرم میشود از افزایش سرمایه و سودهای تقسیمی سهام هم بهره برد.
سهام در بازار بورس آمریکا بایستی به صورت CFD خرید و فروش شود. CFD (Contract For Difference) به این مفهوم است که زمانیکه یک سهم خریداری کنیم، مالک آن سهم نخواهیم بود بلکه ارزش سهم را خریداری میکنیم. حال زمانی که سهم مورد نظر را بخواهیم بفروشیم با توجه به اختلاف ارزش آن با زمان خرید، میتوانیم به سود یا ضرر برسیم.
با توجه به تمام این صحبتها، برای موفقیت در کسب سود در این بازارها، باید دانش خود را در این خصوص افزایش دهید و با آگاهی کامل معاملات خود را انجام دهید. گروه مالی اینوستپ با ارائه دوره تریدر حرفهای، مدیریت سرمایه و بودجهبندی و دوره هوش معاملهگری، هر آنچه که یک معاملهگر نیاز دارد تا به موفقیت برسد را آموزش میدهد. انشالله که شما هم در این بازار پرسود و موفق باشید.
ریسک ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد
در میان بازارهای مالی دنیا، بازار سهام آمریکا با توجه به مزایای بسیار بالای آن از جذابیت زیادی برخوردار است. ولی در مقابل این جذابیت، ریسکهایی هم وجود دارد. تحریمهایی که از طرف کشور آمریکا بر ایران اعمال شده، عامل اصلی وجود این ریسک ها به شمار میرود. بایستی با این واقعیت کنار آمد که ما داریم در کشوری سرمایهگذاری میکنیم که ما را از لحاظ مالی تحریم کرده است. در واقع ما با دور زدن تحریمها داریم، در بازار مالی آمریکا فعالیت میکنیم. در هر زمانی احتمال مسدود شدن حساب ایرانیان در هر بازار مالی در دنیا وجود دارد.

البته نکته مثبت اینجاست که اگر یک بروکر قصد مسدود سازی حساب ایرانیان را داشته باشد، از چند روز قبل به کاربر ایمیل میزند که حسابش رو تخلیه کند؛ یک مدت زمان، به کاربر ایرانی فرصت میدهد تا سرمایه خودش را خارج کند. پس به هیچ عنوان نبایستی کل سرمایه رو در این گونه بازارها وارد کرد. یک سرمایهگذار هوشمند، سرمایه خودش را بین بازارهای مالی مختلف مثل سهام، ارز، طلا، ملک، بانک، خودرو و غیره پخش میکند، تا به هیچ عنوان آسیب جدی نبیند.
چرا در بورس خارجی سرمایهگذاری کنیم؟
همانطور که میدانید سرمایهگذاری در بازارهای مالی بهترین روش برای کسب درآمد است و بازارهای جهانی برای کسب درآمد دلاری گزینه مناسبی میباشد. افراد بسیاری علاقهمند به این بازار هستند و ما میخواهیم دلایل علاقهمندی به بازار بورس جهانی را بیان کنیم.
اولین علت آن، بازارهای مالی جهانی مانند بازار فارکس، بورس امریکا و… بر پایه ارزهای بينالمللی مانند دلار و یورو هستند و این برای کسب درآمد دلاری بسیار مناسب است. بنابراین ارزش سرمایه شما بر حسب دلار افزایش پیدا میکند در حالی که در بازارهای داخلی مانند بورس، ارزش دارایی بر اساس ریال محاسبه میشود و مقداری از سود و سرمایه شما به دلیل تورم از بین میرود.
دلیل بعدی علاقهمندی به سرمایهگذاری در بازار بورس جهانی، بینالمللی بودن آن است و به سبب همین سرمایهگذاران بیشتری در این بازار فعالیت دارند . از این رو تعداد معاملات و حجم معاملات بیشتر است و در واقع حجم نقدینگی این بازار بسیار است.
یکی دیگر از دلایلی که میتوان برای ورود به این بازار در نظر گرفت، نفوذ کمتر دولتها و نهادها در این بازارها است. در این بازار به دلیل بالا بودن ارزش بازار، افراد ثروتمند و یا دولتها کمتر میتوانند تاثیرگذار باشند چون برای تاثیرگذاری در این بازار باید چند میلیارد دلار هزینه کنند و همچنین قوانین این بازار بسیار سختگیرانه است و هر بروکر و یا فرد ثروتمندی نمیتواند به آسانی در این بازار تاثیر بگذارد.
کلام پایانی
امروزه به دلیل بالا بودن تورم و بیارزش شدن پول رایج کشور، نیاز به سرمایهگذاری بیشتر از همیشه به چشم میخورد. ورود به بازارهای مالی جهانی و کسب درآمد از آن میتواند گزینه خوبی برای شما باشد. ازانواع بازارهای مالی میتوان به بازار ارز دیجیتال، بورس جهانی و بورس آمریکا اشاره کرد. برای ورود به این بازارها باید در صرافیها و بروکرهای خارجی احراز هویت کنید. به دلیل محدودیتهای موجود و تحریم ایران، امکان احراز هویت در صرافیهای خارجی نیست. شما باید با آیپی ثابت در این پلتفرمها ثبت نام کنید و همچنین از بین بروکرهای خارجی برای بازار بورس جهانی، پلتفرمهای وجود دارد که مشکلی برای فعالیت ایرانیان ندارد و میتوانید استفاده کنید.
بازار فارکس نسبت به بازار ارز دیجیتال از حجم معاملات بسیار بالاتری برخوردار است و نوسانات پایینتری را به نسبت دارد. از ویژگیهای مهم این بازارها دوطرفه بودن آنهاست که شما هم در جهت رشد و هم در جهت ریزش میتوانید وارد معامله شوید.